Szereplők

Kathrina Tornow

17 éves és a spanyol Cuidad Realban született Kathrina De la Garza néven, amit apai nagyanyja után kapott. Édesanyja egy angol arisztokrata családból származó hölgy, míg édesapja spanyol származású, vidéki neveltetésű pasas, akinek a foci az élete. Van egy bátyja, akit Brandonnak hívnak, de ő csak Bradnek becézi és imádja. Az apjuk karrierje miatt a nyugodt kisvárosból a nagy Madridba költöztek. Ám nemsokára, amikor Kath 4 éves volt, Brandon pedig 10 szüleik elváltak és Kath édesanyjával hazaköltözött nagyszüleikhez az angliai Prestonba. Ott változtatta meg a nevét és vette fel édesanyja családi nevét, így lett Kathrina Tornow. Pár évvel később édesapja feleségül vett egy magyar nőt, akivel Kath eleinte igen ellenségesen bánt, de amikor, nem sokkal az után, hogy betöltötte a 8-at édesanyja is hozzáment egy férfihoz, a lány érezte, hogy szülei már sosem jönnek össze újból. Így megbarátkozott mostohaanyjával és mostohaapjával is és nagy meglepetésére nagyon jó kapcsolat lett köztük. Élete nagy részét szigorú szabályok közt élte, hisz édesanyja arisztokrata családból való. 5 éves korától kezdve a legjobb magániskolákban tanult és mindig kényeskedő úrhölgyekkel és gazdag ficsúrokkal volt körülvéve, de ez nem volt az ő stílusa. Nem tetszett neki az, hogy csak azért bánnak vele kegyesen, azért keresik a kegyeit, mert gazdag, ő azt akarta, hogy önmagáért szeressék, és végre legyen valaki, akiben rátalálhat az igaz szerelemre. Nem sokkal a 16. születésnapja után – amikor nagyon megelégelte a sok magániskolát - odalépett édesanyja elé és megmondta, hogy ez így nem mehet tovább. Meglepődésére édesanyja is igazat adott neki és megmondta, hogy máris beíratta egy olyan iskolába, ami neki való. A Franciaországbeli Fealty Migneault Magániskolába. Ez egy bentlakásos iskola, ahol amellett, hogy a diákokat érdekes tanórák során kalauzolják végig a kötelező tananyagok útvesztőin, nagyszerű programokkal színesítik a diákok életét. (Azonban mivel ez az iskola  leginkább ezekre a tényezőkra épít, ezért alacsony létszámmal működik és elég eldugott helyen van. Csak azok kerülhetnek be, akiket kiválasztanak a különböző iskolák tanulói közül, így ezt titokban is kell tartani.) A következő tanévet már ott kezdte. Ott ismerte meg legjobb barátait: Naomit, Ashleyt és Adriant. Bár a fiúra nem csak barátként tekint.


Jessica Coore (Jessica Tornow)

Kathrina édesanyja. Angol arisztokrata családból származik, ezáltal - a neveltetése miatt - nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hogyan néznek rájuk és a különböző szabályokra. Emiatt rendszeresen volt összetűzésük a lányával. Kath édesapját, Christiant a foci miatt hagyta el, hisz sokszor úgy vélte, hogy fontosabb neki a labdarúgás, mint ő vagy a fia és a lánya. A világban sikeres divattervezőként állja meg a helyét, és amikor egyszer Londonban volt egy divatbemutatón megismert egy kedves férfit, aki egy évvel később feleségül is vette Jessicát és született egy kisfiuk, David.


Christian De la Garza

Kathrina édesapja, aki Madridban él és a Real Madrid középpályása.  A sporton kívül még szenvedélye a különböző dolgok gyűjtése. Például a fényképeké, egy egész szekrénynyi fényképalbuma van csak Kathrináról. Pár évvel azután, hogy elvált Jessicától, újranősült és feleségül vett egy magyar nőt, így Kathrina nem csak spanyolul, angolul és franciául beszél nagyon jól, hanem magyarul is. Christiannak és újdonsült feleségének lett egy lányuk, Elena, aki mindig is példaképként tekintett Kathrinára.

Brandon De la Garza

Kathrina 22 éves bátyja, aki 5 évvel idősebb nála. Amikor szüleik elváltak, csak Kathrina mehetett édesanyjával, Bradnek ott kellett maradnia Madridban, amit igazán csak azért bántak, mert így messze kerültek egymástól, pedig nagyon szerették egymást. Brandon mindig megvédte húgát és mindenben segített neki, amiben csak tudott. Kathrina sokat járt Spanyolországba az után, hogy Angliába költöztek, hogy lássa a bátyját és édesapját. És Brad is sokszor járt Angliába, amíg nem iratkozott be a Fealtybe, öt évvel Kathrina előtt. A két házasság nem viselte meg annyira, mint húgát, de egy ideig ő sem volt jóban újdonsült mostohaanyjukkal. Bradnek szenvedélye a zene és abban édesapjukra ütött, hogy számára  – az ő esetében – a zene az első, de ő nem kerüli annyira az ezen kívüli életet, mint Christian. Két hangszeren; gitáron és szintetizátoron játszik és rettenetesen jó hangja van. Tagja egy nagyszerű együttesnek, a Black Slice-nak, amelyikkel ő és a haverjai, az iskolai szünetekben szoktak gyakorolni és fellépni, amikor Brad otthon van.


Edit De la Garza

Kathrina mostohaanyja, akivel a lány eleinte nem igazán találta meg a közös utat, de amikor édesanyja feleségül ment Markhoz jól elbeszélgettek és Kath megtudta, hogy Edit is hasonló helyzetben volt kamaszkorában, mint ő, így meg volt a közös hang. Neki is született gyermeke Christiantól, egy lány, Elena. Ekkor Kath 7 éves volt és odavolt félhúgáért. Nagyon kedves nő, mindenben támogatja Brendont és Kathrinát. Ő is a  Fealty Migneaultba  járt és igazság szerint ő javasolt Jessicának és Christiannak, hogy oda írassák be a gyerekeket, mert nagyon jó iskola. Edit és Kath édesanyja, viszonylag jól kijönnek egymással, de nem sokat találkoznak, hisz Jessica nem igazán szeret Spanyolországba menni.


Elena De la Garza

Kathrina féltestvére, aki mindig csodálattal tekint a nővérére. Miután Elena megszületett Kath többet járt Spanyolországba, hogy vele lehessen. Mindig nagyon örül neki és amikor megérkezik a repülőtérre Elena már ott várja és mindig a nyakába ugrik úgy, hogy csak akkor lehet lehámozni a lányról, amikor beülnek a kocsiba.
Mark Coore

Jessica férje, Kathrina mostohaapja, aki mugli. Kath sokkal korábban megkedvelte, mint mostohaanyját, lehet, hogy azért, mert vele nap, mint nap találkozott, de vele sem minden a legjobban az elején. Mark egy divatfotós és nagyon odavan a fociért, talán ezért van az, hogy igazán jól megértik egymást Christiannal. Egy londoni divatbemutatón találkozott Kathrina édesanyjával, akibe rögtön beleszeretett. A férfi találkozásuk után egy évvel megkérte a nő kezét és feleségül vette. Nem sokkal később meg is született a közös fiuk, David.

David Coore

Mark és Jessica gyereke. A szobája Kathrinájé alatt van, amiért áldja is az eget a lány. Nem azért mert nem szereti az öccsét, mert nagyon is szereti, sőt most már nem tudná elképzelni az életét nélküle, de a fiú nagyon szeret ugrándozni az ágyon, rohangálni a szobájában és sokáig fennmaradni. Ez nem igazán tenne jót Kathnek. De amúgy nagyon édes kis srác és nagyon játékos. Amikor Kath először ment a Fealtybe Dave korán felkelt és odabújt mellé az ágyba, aztán amikor a lány is felkelt addig szorongatta a lábát, amíg meg nem értették a fiúval, hogy Kathrina nem örökre megy el és pár hónap múlva, a téli szünetben hazajön. Dave ekkor valamelyest megnyugodott és elengedte Kathet, de miután elment még napokig sírt és felköltözött Kathrina szobájába és addig nem volt hajlandó lemenni a sajátjába, amíg a lány haza nem jött a téli szünetben.


Naomi Blair

Amerikai születésű lány, akinek kiskorában meghaltak a szülei. A nagyszülei nevelték fel és küldték a Feulty gimibe, amikor úgy gondolták, hogy itt az idő. Kathrinával először elsősként találkoztak az iskola Nagytermében, és az óta nagyon jó barátok lettek. Abban a tanévben, Nao nem tudott hazamenni a téli szünetre, mert a nagyszülei nem sokkal az után, hogy eljött otthonról szintén meghaltak. Talán nem szerették volna, ha unokájuk otthon van, amikor megtörténik. Kath nem maradhatott az iskolában, mert megígérte Davenek, hogy karácsonyra hazamegy, így magával vitte Naomit is. A szülei nagyon készségesen fogadták és felajánlották, hogy ezek után náluk lakhat, de Nao visszautasította az ajánlatot, mert New Yorkban a keresztanyjával fog élni, akit nagyon szeret. Nagyon kedves lány és odavan az állatokért, a legnagyobb álma az, hogy az álatokkal foglalkozhasson legyen.


Ashley Sucker

Kathrina másik legjobb barátnője, aki egy évvel idősebb nála. Egyszer véletlenül futottak össze a folyosón, amikor Kath a a történelem előadót kereste. Ashley is Muse-os (az egyik tagozat az iskolában, azokra specializálódik, akikben látjk a zenei tehetséget) mint Kath és találkozásuk óta szobatársak. Alice – mert így becézik – nagyon jó barát és nagyszerűen ért a sporthoz. Mindig is felnézett a nagy sportolókra és az a legnagyobb álma, hogy híres játékos legyen. Talán még Kathrinánál is jobb barátja Adrian, akivel mindig mindent megosztanak egymással.
Aiden Worse

Egy 17 éves Keila-s (sport tagozat) diák, aki már az első nap szemet vetett Kathrinára. Nagyon helyes és kedves srác, mindent képes megtenni azért, hogy elnyerhesse Kath kegyeit, bár a lány még csak nem is ismeri. A fiú ikertestvére, Adrian, ugyanis mindent megtett azért, hogy nem találkozzanak és ő nyerje el a lány szívét. A testvérek közt az a különbség, hogy Adrian sokkal inkább kimondja, amit gondol és bátrabban lép, mint az öccse. Aiden szeretné, ha vele jönne össze Kath, de sosem szedte még össze eléggé a bátorságát, ahhoz, hogy odaálljon elé és megmondja, hogy mit érez, ráadásul Adrian mindig keresztbe tett neki. Aztán el is kellett mennie az iskolából, mert egy hosszú versenyre ment a csapatával. A fiú ugyanis nagyszerű focista és emiatt Ashley is nagyon kedveli, bár az nincs ínyére, hogy a srác egy évvel fiatalabb nála.


Adrian Worse

Adrian ikertestvére, akivel Kathrina hosszú ideig járt. Hisz Adrian már pár hónappal az iskolakezdés után megkérte rá, hogy járjanak és így is lett, de csak akkor bizonyosodott be, hogy a srác inkább úgy bánik vele, mint a tulajdonával, mint sem a barátnőjével. Ezek után Kath szakított vele és ezt a fiú nem igazán heverte ki és csúnyán összeveszett az öccsével –mert őt okolta, pedig nem is volt meg rá az oka, hisz Kath még csak nem is ismerte őt -, ami azt eredményezte, hogy mind a mai napig ellenségként tekintenek egymásra. Adrian otthagyta az iskolát és lelépett, senki sem tudja, hogy hova.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése