Black Slice

A Black Slice a Brandon De la Garza által alapított együttes. Bradnek szenvedélye a zene és három Fealty-beli haverjával alkotják a zenekart.

A tagok:

Brandon De la Garza: 
Az együttes alapítója és manager-helyettese. Két hangszeren is játszik, szintetizátoron és akusztikus gitáron, emellett énekel is. A koncerteken azonban általában csak a szintin szokott játszani.
22 éves

Samuel Hawks (Sam):
A banda gitárosa és énekese, emellett a legnagyobb kocka a világon. Jól ért a zenék keveréséhez és minden technikai dologhoz. Ő az együttes legfiatalabb tagja, épphogy elvégezte a negyedik évét a Feultyban.
20 éves

Eric Marvell:
A csapat idiótája. Mindig ő kezd el először balhézni, de mindent megtenne a haverjaiért. Bradet már gyerekkora óta imseri és mióta csak az eszüket tudják legjobb barátok. Basszusgitáron játszik és p szokta a dalaikat is írni, amikkel hatalmasokat szoktak aratni a koncerteken. Ezenfelül elengedhetetlen kiegészítője a kalapja.
22 éves

Stephan Hyde:
Ő a legidősebb a fiúk közül, eggyel Brad és Eric felett járt a Feultybe. A zene az élete, már kiskorában rajongott mindenért, ami csengett bongott. Ő a zenekar dobosa, de nem csak ezen az egy hangszeren játszik, hanem majdnem minden ütősön.
23 évasNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése