British Singers

A British Singers egy együttes, amit a British Studios karolt fel, egy kisvárosi koncertje után. Az alapítója öt 13-15 éves srác, akik egy iskolában tanultak és a legjobb barátok voltak. Két évvel a megalapulásuk után már igen nagy hírnévre tettek szert a városkájukban és egész kis rajongótáboruk is volt. Egy ez év beli koncerten fedezte fel őket egy véletlenszerűen arra járó British Studios beli ügynök és Londonba vitte őket egy lemezfelvételre. Azóta igencsak nagy közönségre tettek szert és világszerte híresek lettek. Egy évvel a történetünk előtt azonban a banda megvált az egyik énekesétől, Colin Sweetstől, aki saját szóló karriert akart kiépíteni és azóta négyen próbálják meg megállni a helyüket, mind a celebek világában, mind az átlag 17 évesek bonyolult életében.

Az együttes tagjai:

William Tucker: a megmaradt énekes, aki Colin távozása óta egyedül cipeli eme nehéz teherhet, talán ő neheztel volt társára a legjobban.

Jeff Dawien: A zenekar bohém dobosa, általában ő dobja fel a hangulatot.

Theodore Morrison: A zenekar gitárosa, egyben alapítója és a legidősebb tagja, ugyanis amíg a többiek egykoron egyazon osztályba jártak ő, kettővel felttük taposta az igát, habár így is jól ismerték egymást. Kora ellenére, Jeff idióta haverja, sülve főve hülyítik egymást, első ránézésre ők tűnnek a leggyerekesebbnek négyük közül... aztán kidrül, hogy mind a négyen azok^^

Edward Gate: A basszgitáros szépfiú. Ő szokta a legkésőbb felvenni a hangulat vonalát, ha Jeff egyszer elindítja a lavinát. Őt lehet talán a legérettebnek nézni közülük, de ez csak az első benyomás. Amúgy valóban megfontolt és általában... hangsúlyozom ÁLTALÁBAN képes jó döntéseket is hozni^^

Megan Kansy: A csapat ügynöke, managere. Mindent megtesz a srácokért, de azért ha kell jól meg is hajtja őket. Jófej csaj, csak néha tud igen szigorú is lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése